Το εργαστήριο μας

Ο Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.

Ο πατέρας Παπασταύρου Αντώνιος του Γεωργίου έτος γεννήσεως 1934 συνέχισε τη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» σε τοπικό επίπεδο στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης, όπου διατήρησε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και γρήγορα αναπτύχθηκε βοηθούμενος από τον πατέρα του. Ειδικότερα συνδύασε την γνώση και την εμπειρία (του παππού και του πατέρα του) με κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα.

Εδώ που η παράδοση γίνεται απόλαυση...

Η «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έξω από τα Γιαννιτσά, στο 2ο χλμ .Γιαννιτσών –Εδέσσης στο ν. Πέλλας, σε οικόπεδο 10.000τμ και με μονάδα παραγωγής 1.000τμ. με ανάπτυξη συστήματος διασφάλισης της υγιεινής σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.

Παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα που περνάνε από γενιά σε γενιά και παραμένουν πάντοτε στην καρδιά μας

DESIGN PROCESS

ΧΑΛΒΑΣ

Χειροποίητος Παραδοσιακός
Χαλβάς Γιαννιτσών

DESIGN PROCESS

ΤΑΧΙΝΙ

Παραδοσιακό ταχίνι φτιαγμένο
από 100% σησάμι

DESIGN PROCESS

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ

Χειροποίητα Παραδοσιακά
Λουκούμια

DESIGN PROCESS

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ

Παραδοσιακό γλυκό υποβρύχιο σε 3 υπέροχες γεύσεις