



Ο Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.
Ο πατέρας Παπασταύρου Αντώνιος του Γεωργίου έτος γεννήσεως 1934 συνέχισε τη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» σε τοπικό επίπεδο στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης, όπου διατήρησε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και γρήγορα αναπτύχθηκε βοηθούμενος από τον πατέρα του. Ειδικότερα συνδύασε την γνώση και την εμπειρία (του παππού και του πατέρα του) με κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα.
Where tradition meets taste...

Traditional Greek products passed down from generation to generation with a special place in our hearts
















































