Best Sellers

About us
Where tradition meets taste . . .
Ο Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.
Product Categories
Authentic Taste
devotion to quality
Η «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έξω από τα Γιαννιτσά, στο 2ο χλμ .Γιαννιτσών –Εδέσσης στο ν. Πέλλας, σε οικόπεδο 10.000τμ και με μονάδα παραγωγής 1.000τμ. με ανάπτυξη συστήματος διασφάλισης της υγιεινής σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.
Where to find us
GIANNITSA

THESSALONIKI

Why is tahini good for you?
